Povestea noastra

Lasa-ti pielea sa bea vinul perfect, conceput sa o incante, sa o rasfete si sa o netezeasca, cu efecte pe termen lung.

Din cele mai vechi timpuri a existat o preocupare pentru gasirea tineretii vesnice. Nimeni nu a reusit sa o gasească inca, dar Natura, cel mai iscusit alchimist, ne ofera daca nu solutia absoluta, cel putin un remediu impotriva imbatranirii – unii dintre cei mai puternici antioxidanti, cu un efect rejuvenant ridicat atribuit polifenolilor: resveratrol, viniferina si oligomeri procianidolici. Acestea provin din samburii si pielita strugurilor si sunt un cadou pentru tenul tău în provocarea de a opri timpul.

Produsul organic, local – din pamantul strabun in care suntem la fel de inradacinati precum via, ii va oferi pielii un cadou verde neasteptat. Si cand spunem verde, ne referim la mai mult decat culoarea tineretii si a sperantei: practici sustenabile si respectul pentru natura si toate creatiile ei si nu in ultimul rand, pentru tine.

"Mai putin e mai mult si natural e cel mai bine!"

Mai putine ingrediente inseamna cantitati mai mari dintr-un compus eficient pentru piele; iar intoarcerea catre natura este o lectie pe care multi dintre noi am invatat-o in ultimul timp. Principalele surse ale ingredientelor sunt la indemana: via, trandafirii si plantatia de migdali. Restul e efortul de a le aduce impreuna si a le folosi potentialul pentru crearea produse care sa incante: delicate cu pielea, eficiente, discret parfumate si respectand mediul. Principalele surse ale ingredientelor sunt la indemana: via La Migdali.

Preocuparea pentru mentinerea unui ten tanar, stralucitor, hidratat este comuna doamnelor si domnisoarelor de orice varsta, caci se stie, imbatranirea pielii incepe mai devreme decat ne place sa acceptam, prin schimbari simple (linii fine, riduri superficiale, pete, decolorari, lipsa de fermitate), carora li se adauga mostenirea genetica si factori externi (expunerea la soare, poluarea, regimul alimentar nesanatos, diferite afectiuni, dezechilibre hormonale, fumatul etc).

In incercarea de a imagina, crea si recomanda o rutina minimalista cu produse multiefect, adaptate fiecarui tip de ten si fiecarei persoane preocupate de prevenirea imbatranirii si promovarea si sustinerea unui stil de viata mai sustenabil, a rezultat colectia capsula, alcatuita din trei produse: o crema de zi, o crema de noapte si un ser pentru zona ochilor.

ro_RORomână